Лого татаж авах Санал хүсэлт Тусламж И-мэйл шалгах Цаг товлох үйлчилгээ
ЭМЯ    ОРОН НУТГИЙН ЭРҮҮЛ МЭНДИЙН БАЙГУУЛЛАГУУДАД ТУЛГАМДАЖ БУЙ АСУУДЛЫГ ГАЗАР ДЭЭР НЬ ШУУРХАЙ ШИЙДВЭРЛЭЖ, ИРГЭНД ХҮРЭХ ТУСЛАМЖ ҮЙЛЧИЛГЭЭГ ОЙРТУУЛНА    ЭМЯ   СУРГУУЛИЙН ЭРҮҮЛ МЭНД, АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫН ТУХАЙ ХУУЛЬ, ЭРХ ЗҮЙН ОРЧИНГ БҮРДҮҮЛНЭ   ЭМЯ   УГТЭ: ФРАНЦЫН ЗОЧИН ПРОФЕССОРЫН БАГТАЙ ХАМТРАН ХҮҮХДИЙН ЗҮРХНИЙ ХҮНД ТОХИОЛДЛУУДАД ЭМЧИЛГЭЭ ХИЙЖ БАЙНА      ЭМЯ   УЛААНБУРХАН ӨВЧНИЙ НӨХЦӨЛ БАЙДАЛ, АВЧ ХЭРЭГЖҮҮЛЖ БУЙ АРГА ХЭМЖЭЭНИЙ ТАЛААР МЭДЭЭЛЭЛ ӨГӨХ ЦАХИМ СУРГАЛТ БОЛЛОО   ЭМЯ   МОНГОЛ УЛСАД ЭМЧЛЭХ БОЛОМЖГҮЙ ӨВЧНИЙ ЭМЧИЛГЭЭГ ҮЕ ШАТТАЙ НЭВТРҮҮЛЖ, НУТАГШУУЛНА  ЭМЯ  УОК ХУРАЛДАЖ, УЛААНБУРХАН ӨВЧНИЙ АСУУДЛЫГ ХЭЛЭЛЦЛЭЭ   ЭМЯ
Шуурхай мэдээ

A- A A+

Хоолны хордлогоос урьдчилан сэргийлэх чиглэлд салбар дундын хамтын ажиллагааг эрчимжүүлнэ


Хоолны хордлогот халдварын дэгдэлтээс сэргийлэх сэдвээр өнөөдөр Эрүүл мэндийн яамны хурлын танхимд хэлэлцүүлэг уулзалт зохион байгууллаа.  Уулзалтад МХЕГ, БСШУСЯ, ХХААХҮЯ, ХӨСҮТ, Нийслэлийн боловсролын газар, НЭМҮТ-ийн төлөөлөл оролцож, хоолны хордлогын дэгдэлтээс сэргийлэх чиглэлээр ярилцав. Хэлэлцүүлгийг Эрүүл мэндийн дэд сайд Л.Бямбасүрэн удирдан, салбаруудад хоолны хордлогоос урьдчилан сэргийлэх ажлыг зохион байгуулах тодорхой чиглэл, даалгавар өглөө.


Холбоотой мэдээ, мэдээлэл